Återvinning

Vi kan erbjuda bästa möjliga återvinnings lösning för er kunder i Hälsingland. Vi har bra återvinningslösningar för företagare och privatpersoner i Alfta, Edsbyn, Bollnäs, Söderhamn, Ljusdal, Nordanstig och Hudiksvalls kommun.

Våra insamlingsrundor för återvinning besöker Alfta, Edsbyn, Bollnäs, Ljusdal, Nordanstig, Söderhamn och Hudiksvalls kommun och vi återvinner alla typer av material.

Uthyrning av containrar

HALI hyr ut alla typer av containrar i hela Hälsingland på orter som Alfta, Edsbyn, Bollnäs, Söderhamn, Ljusdal, Hudiksvall.

 

Effektiv insamlingslogistik

HALI,s logistik är unik då vi kan erbjuda återvinningstjänster i de flesta orter i Hälsingland som Alfta, Edsbyn, Bollnäs, Ljusdal, Söderhamn, Hudiksvall och Bergsjö.

Mellanlager av återvinningsmaterial

HALI har ett modernt mellanlager och sorteringsanläggning där vi kan bearbeta/omlasta osorterat, brännbart, wellpapp och plast.

HALI säcken

HALI säcken eller storsäck som det kallas finns i olika storlekar och passar utmärkt för byggföretag i Hälsingland. Med våra kranbilar så kan vi hämta säckarna på hög höjd för att underlätta för er kunder.

Statistikunderlag

 

För hjälp med återvinning ring eller kontakta oss:

Telefon: 0271-23074

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande