Kran och lyft

Med vår kunniga personal och mer än 30 års erfarenhet har vi kompetensen och utrustningen som krävs för att hjälpa våra kunder med olika lyftuppdrag. Vi är snabbt på plats i Gävleborg, Härjedalen, Dalarna, Västernorrland och Jämtland och orter som Alfta, Edsbyn, Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall, Bergsjö, Hassela, Ljusdal, Gävle, Sundsvall, Sveg och Östersund med våra moderna mobilkranar eller kranbilar. Vi hjälper till med tunga lyft och rivning inom industrin, byggarbetsplatser, hamnar. Vi hjälper privatpersoner med flytt av hus, friggebodar och lyft av båtar.

Vi är experter på lyft och specialtransporter och vi har specialutrustning för att snabbt och effektivt flytta tunga, skrymmande maskiner, enstaka eller hela maskinparker i Gävleborg, Härjedalen, Dalarna,Västernorrland och Jämtland. Alla våra mobilkranar och kranbilar är mobila och kan flyttas med lätthet i Mellansverige.
Vi har en egen utbildning för kranförare, maskinförare och truckförare.

För industrin

Vårt fokus är säkerhet och kvalité. För lyft inom industrin använder vi oss av mobilkranar eller lastbilskranar. Våra kranar kan förses med en personkorg för besiktningar och kontroll.

För företag

Företag kan vi erbjuda mobilkran och kranbilar som lyfter från 1 ton och uppåt. Men våra kranbilar kan vi utföra snöskottning av höga tak och besvärliga trädfällningar, i hela eller i block. Vi har även personkorg för besiktningar och kontroller.

För privatpersoner

Vi hjälper privatpersoner med flytt av hus, friggebodar samt flytt och lyft av båtar. Vi erbjuder trädfällning och risplockning med hjälp av kranbil.

För hjälp med kran eller lyft ring eller kontakta oss:

Telefon: 0271-23074

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande