Skrot och metaller

På skrotgården i Alfta tar vi emot skrot och metaller från Hälsingland, Härjedalen, Dalarna och Gästrikland. I Hälsingland har vi insamlingsrundor och varje vecka finns vi i orterna som Edsbyn, Alfta, Delsbo, Bjuråker, Bollnäs, Ljusdal, Söderhamn, Hassela, Bergsjö, Gnarp och Hudiksvall. HALI bearbetar alla typer av järnskrot, metaller och elektronikskrot från hela Gävleborg. Maskiner vi använder är materialhanterare från Fuchs och en grävmaskin som är utrustad med skrotsax.
Vi kommer gärna ut gör gårdsstädningar hemma hos er så hör gärna av er.

Vi leverar järn- och metallskrot direkt till ett smältverk med egna transporter för att kunna erbjuda bästa möjliga inköpspris. Vår insamlings logistik är unik då våra lastbilar med kran besöker alla orter i Hälsingland varje vecka.

Järnskrot

HALI köper in alla sorters järnskrot vi förädlar och mixar järnet för att passa smältverken. Vi köper in både från företag och privatpersoner och vi hämtar skrotet med kranbil.

Metaller

HALI köper in metaller som t.ex. koppar, mässing, rostfritt med flera. Vi förädlar sedan materialet för att passa smältverken. Vi tar emot materialet direkt på plats i Alfta eller kommer med vår lastbil och hämtar metallerna.

Elektronik

HALI hanterar och förädlar olika sorters elektroniskt skrot. Allt från kablar, kretskort till stora elmotorer och sanerade transformatorer.

Ring eller kontakta oss för prisförlag på ditt skrot:

Telefon: 0271-23074

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande