Om HALI

Kontakta HALI när det gäller, kran & lyft, återvinning och järnskrot

Med över 30 års erfarenhet, välutbildad personal och en mix av nya och gamla kunder och dessutom kunder som befinner sig i olika branscher såsom bygg, industri, fastighet, kommun och landsting möter vi era behov!

När du berättar för oss om vad du vill få utfört skräddarsyr vi en lösning som passar bäst för dina behov och löser uppdraget på enklaste och smidigaste sätt! För oss på HALI är det självklart att du som kund alltid kan känna dig fullständigt trygg med att det finns de tillstånd och försäkringar som krävs vid såväl lättare lyft med kranbil, som vid riktigt tunga lyft där det krävs mobilkran med stor lyftkapacitet och en omsorgsfull planering.

Här finns vi!

Prata med oss om lyft med kranbil och mobilkran samt specialtransporter oavsett vart i Sverige behovet uppstår. I Hälsingland, Gästrikland, Dalarna, Jämtland och Västernorrland är vi extra starka och är snabbt på plats på orter som Hudiksvall, Söderhamn, Bollnäs, Ljusdal, Sandviken, Sveg, Mora, Rättvik, Borlänge och Gävle. I Alfta och Hudiksvall har vi kontor och i Alfta har vi verkstad och förädling av olika materialslag.